Een menselijk trekje zou je het kunnen noemen. Naar mijn inziens komt het namelijk niet voor in de echte wildernis.

Heeft u een panter wel eens zien twijfelen op het moment dat hij besluit zijn prooi te grazen te nemen? Nou ik niet. En waarom niet?

Lees verder

Een panter vertrouwt tijdens het jagen in een voor hem bekende omgeving op zijn vaardigheden die hij ooit van zijn moeder meekreeg. Daarnaast vetrouwt hij ook op iets anders wezenlijks: instinct.

test

 
Bovenstaande zou niet alleen voor de panter kunnen opgaan, maar ook voor de day-trader.

Een daytrader dient ook niet te twijfelen bij het maken van beslissingen. Zie als gemakshalve ipv de prooi van de panter als de winst van de daytrader.
 
Twijfels zorgen dat u nooit uw prooi te pakken krijgt. Ipv in de jungle jaagt u in een veel harder terrein: de wereld van de gehaaide handelaars. Zorg dat u bekend wordt met deze wereld: Lees artikelen, blijft op de hoogte van geruchten en speel daar op in als een panter die gebruikt maakt van de windstand bij het jagen.
 
Gebruik u vaardigheden die ik u heb geleerd en vertrouw daar op. Hoe komt het dat de panter op haar vaardigheden vertrouwt?
 
Heel simpel, de moeder van de panter heeft bewezen dat de vaardigheden werken tijdens zijn jonge kinderjaren.
 
Ik heb u laten zien dat de vaardigheden die een daytrader nodig heeft, echt werken. En daarbij: Ik heb het u geleerd. Net als het kleine pantertje de garantie heeft dat moeder elke dag wat te eten vangt, heb ik u mijn vaardigheden getoond die de winst voor een daytrader garanderen. Ik heb het u persoonlijk laten zien.
 
Bovenstaande zou de basis moeten zijn om elke twijfel bij een daytrader weg te nemen.
 
Mocht u toch, na al het bovenstaande nog enige twijfel hebben:
 
Vertrouw net als de panter op uw instinct.
Door Rob Wessels
Rob Wessels heeft meer dan 20 jaar ervaring met daytraden en geeft iedere vrijdag een cursus daytraden in Van der Valk Hotel Breukelen of Rotterdam-Ridderkerk.
www.robwessels.nl