Overal kunnen handelen

De online handel waarin wij gespecialiseerd zijn kunt u overal uitvoeren. Wel vaak vroeg in de morgen, maar waar u bent maakt niet uit!

Ervaren cursusgevers

Ervaren traders als cursusleiders, mensen die dagelijks actief zijn op de beurs. Als cursist kijkt u live mee met wat zij doen.

Snel, enerverend en actief

Daytraden is binnen het bestek van een dag handelen in indexen, in mandjes aandelen. U kunt elke avond gewoon rustig slapen, dan is uw handel afgesloten. Het gaat snel, is enerverend en actief, maar u kunt ook met gemak een dag overslaan.

Over ons

Daytraden wordt gerund door een groep ervaren handelaars op de beurs; Rob, Engo en Adam. Uit passie voor het handelsambacht geven zij ook les. Daytrading is het kopen en verkopen van effecten op de beurs om tijdens de handelsdag te profiteren van prijsfluctuaties. Deze heren werken volgens een beproefde methode die werkt. Zij handelen echter niet voor derden en geven geen advies. Zij laten zien hoe ze zelf handelen en de cursisten kunnen daarvan oppikken wat ze zelf willen en er een eigen interpretatie aan geven. Een ieder is en blijft uiteraard verantwoordelijk voor zijn of haar eigen daden. Rondom deze traders beweegt dagelijks, veelal vanuit Rotterdam opererend, een jong en actief team van mensen.

Handig worden

Hoe werkt het systeem van de broker?
Technische uitleg en veel ruimte om te oefenen
Starten met zelf handelen in een demo

Wat doen we bij de cursus?

Om acht uur ’s morgens live meekijken naar het handelen bij de opening van de voorbeurs
Track Records van onze mensen en cursisten bekijken
Acht weken persoonlijke begeleiding

Delen

Wij delen onze ervaringen
Cursisten delen hun ervaringen
Samen worden we beter

Wat levert het op?

Kennis van de daghandel op de beurs
Ervaring met de techniek van het online handelen
Een start van je nieuwe beursleven

Wil je je inschrijven? Schrijf je in